Előfizetői tartalom

Soros György tőzsdei összeomlásra játszik

Portfolio
Arról már tegnap beszámoltunk, hogy Soros György a második negyedévben visszafogott lelkesedést mutatott az aranybefektetések iránt, emellett az Amazon, az eBay és az Apple részvényeitől is inkább szabadult a neves befektető. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek benyújtott dokumentumok alapján azonban nem ezek a befektetések voltak az egyetlenek, amelyekben nem hisz Soros, az S&P 500 amerikai részvényindexet is inkább shortolta, nem is kicsit.

Soros György amerikai gazdasággal kapcsolatos aggodalmainak már az első negyedéves adatokban is hangot adott azzal, hogy több mint harmadával vágta vissza az amerikai részvénybefektetéseit, a Soros Fund Management által tartott részvénytársaságok súlya 37%-kal 3,5 milliárd dollárra esett vissza az első negyedév végére. Ugyancsak a negatív hozzáállását bizonyította, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés