Előfizetői tartalom

Az igazság: a szakértők leleplezik a legsúlyosabb CSOK-tévhiteket

Portfolio
Vannak, akik azt hiszik, hogy már mindent tudnak az új Családok Otthonteremtési Kedvezményéről (CSOK). Vannak, akik úgy érzik, nincs már számukra tisztázatlan kérdés. És vannak, akik biztosak abban, hogy megkapják a 10+10 milliót. Pedig az elmúlt hónapban több változás történt a szabályozásban, amelyek között komoly szigorítások is vannak. Például január óta jóval kockázatosabbá vált a 10 milliós összeg felvétele előre vállalt gyermek esetén, és kevésbé lehet használt lakás vételére kijátszani a támogatást. Az április 4-ei tatabányai lakossági CSOK Klubon első kézből, egyenesen a szakértőktől tájékozódhat az újdonságokról, és választ kaphat minden kérdésre.

Óriási érdeklődés övezi a Családok Otthonteremtési Kedvezményével, azaz az új CSOK-kal kapcsolatos feltételeket, főleg a 10+10 milliós lehetőséget. Eddig mintegy 1100 igényelést nyújtottak be, a pénzintézetek pedig jelentős fellendülésre számítanak az év második felében. A szakértők kezdettől arra figyelmeztetik az igénylésen gondolkodókat, hogy ne hozzanak meggondolatlan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés