Előfizetői tartalom

12 érdekesség a globalista bankelnökről, akivel Orbán váratlanul kezet rázott

Portfolio
Egészen váratlan fordulatot vett 2015. február 9-én a magyar kormány és a hazai bankrendszer viszonya. A rajtaütésszerű devizahiteles csomagokkal, Európa legmagasabb különadójával és a párját ritkító tranzakciós illetékkel terhelt hosszú kutya-macska barátságnak végül nem a hazai bankszövetség vezetőjével, hanem egy bengáli születésű brit bankelnökkel való parola vetett véget. Méghozzá pozitív értelemben: innentől datáljuk a kormány és a bankok viszonyának konszolidációját. A magyar bankokat az Erste-vezér Andreas Treichl mellett Suma Chakrabarti "képviselte", utóbbit mutatjuk most be röviden.

Hitelezés 2017 Hazai bankvezérek beszélgetnek egymással Hitelezés 2017 konferenciánkon, regisztráljon most! Információ és jelentkezés Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) jelenlegi elnökét 2012-ben nevezték ki a bank élére, majd 2016 májusában újraválasztották. Az idén 58 éves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés