Előfizetői tartalom

Alaposan meglepte az elemzőket a Morgan Stanley (2.)

Portfolio
Amerikai versenytársaihoz hasonlóan a Morgan Stanley is jobb adatokat közölt az elemzők által vártnál most közzétett gyorsjelentésében, de az egy évvel korábbihoz képest a befektetési bank teljesítménye is jelentősen romlott. A nyitás előtti kereskedésben eddig már 3,4%-os emelkedéssel reagált a bank árfolyama arra, hogy a profit több mint negyedével nagyobb lett a vártnál.

Felemás a Morgan Stanley gyorsjelentése is, hiszen: a bevételek szempontjából több mint 7%-kal sikerült felülmúlni az elemzői várakozást, az egy részvényre jutó eredmény szempontjából pedig igazán jelentős, 27%-os az eltérés felfelé, az egy évvel korábbihoz képest viszont a nettó bevétel csaknem 7, az EPS pedig közel 5 százalékkal csökkent.Nem tudhat erős negyedévet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés