Előfizetői tartalom

Aranyhamisítási botrány: visszautasítja a hazugság vádját a hatóság

Portfolio
Vizsgálni kis részletekben vizsgálta, hitelesíteni azonban nem hitelesítette a Kézizálog Zrt. "aranytömbjeit" a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal. Ez derül ki abból a közleményből, amelyben a hatóság cáfolta a napi.hu mai cikkét, amely azt állította, hazudott a hatóság a hitelfedezetként felajánlott, trombitarézből készült "aranytömbök" ügyében.

Az ügy előzménye:Kapcsolódó cikkünk2015.09.17 09:11 Aranyhamisítás Magyarországon: kijátszották a bankokat?\"A napi.hu mai számában \"Aranyhamisítási botrány Magyarországon: hazudott a hatóság?\" című cikkre reagálva a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal a következőket tartotta fontosnak leszögezni: A cikk szerzője összekeveri a hitelesítés és a vizsgálat fogalmát....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés