Előfizetői tartalom

Bedőlt hitelek: 100 milliárdos vásárlással indíthat az MNB

Portfolio
Az idei év későbbi részében kezdheti csak meg tevékenységét az MNB által alapított MARK Zrt. - közölte a vezérigazgató a Reutersszel. Kandrács Csaba szerint "nagyon intenzív" tárgyalásokat folytatnak az Európai Bizottsággal és az Európai Központi Bankkal, hogy megkapják a bedőlt vállalati követelések és ingatlanok megvásárlásához jóváhagyásukat. Piaci áron vásárolnának bedőlt vállalati eszközöket a bankoktól, tevékenységüket pedig egy nagy kereskedelmi bank 100 milliárdos csomagjával kezdenék meg.

Hitelezés 2015 Kandrács Csaba is előadást tart a Portfolio holnaputáni Hitelezés 2015 konferenciáján, regisztráljon most! Információ és jelentkezés Tavaly novemberben állította fel az MNB a MARK Zrt.-t, hogy az MNB által rendelkezésére bocsátott 300 milliárd forintos keretből segítsen a bankok nem teljesítő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés