Előfizetői tartalom

Cáfol az MFB: nem az ő vezérük lesz a Budapest Bank élén

Portfolio
Bár még mindig nem ismert a végső vételár, úgy tudni, nagy esélye van Nagy Csabának, az állami tulajdonú MFB vezérének, hogy Zolnai György jelenlegi elnök-vezérigazgató után a Budapest Bank vezérigazgatója legyen - írta a Privátbankár.hu. A hírre reagálva az MFB közleményt adott ki, melyben cáfolják az értesülést. Ettől függetlenül még igaz is lehet, hogy az adóoptimalizációs céllal létrehozandó tükörbankról állítólag letett az eladó GE Capital.

Nagy Csaba MFB-vezérigazgató kerülhet a portál értesülése szerint a Budapest Bank vezérigazgatói székébe. Tény, hogy a Budapest Bank vevője az a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt., amely az MFB érdekeltségéhez tartozik. A szakember 2013 óta a Transparency International múlt heti publikációjában is elismert átláthatósággal irányítja az állami fejlesztési bankot. Egyelőre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés