Előfizetői tartalom

Csak majdnem nyereséges az FHB

Portfolio
121 millió forintos adózás utáni veszteséggel zárta a második negyedévet az FHB Jelzálogbank, így az első félévben összesen 158 millió forintos nyereséget ért el - derül ki a társaság friss gyorsjelentéséből. A negyedéves számokat egy meg nem nevezett vállalkozás eladása 1,3 milliárdos értékvesztés formájában rontotta. A nettó működési bevételek 19%-kal csökkentek, a működési költségek viszont 3%-kal nőttek a banknál egy év alatt.

Nem látszik az alábbi ábrán az FHB második negyedéves vesztesége, hiszen a nullszaldóhoz közeli teljesítményt mutatott a társaság. Az előző év azonos időszakában több mint kétszer akkora volt az adózás utáni veszteség, mint a mostani 121 milliós mínusz. Megfigyelhető, hogy az FHB továbbra is a nyereség és a veszteség határán egyensúlyoz, emögött azonban döntő részben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés