Előfizetői tartalom

Csányi: az OTP próbálja megszerezni a Citibank ügyfeleit

Portfolio
Továbbra is aktív hitelezést ígért a hazai piacon az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, amikor az Agrárhajó című rendezvényén beszélt üzletemberek előtt. Csányi Sándor a bankrendszerről azt mondta: 1-2 bank még kivonulhat Magyarországról, és szerinte a következő években is az uniós támogatások adják a magyar gazdaság növekedési motorját - számol be az InfoRádió.

1-2 bank kivonulhat Miközben a bankszektor szintjén csökkent a vállalati hitelezés, az OTP növelni tudta vállalati hitelállományát - mondta a pénzintézet elnök-vezérigazgatója agrár-üzletemberek előtt. Csányi Sándor büszkén mondta: az OTP az európai banki stresszteszten a 22. helyet érte el, és ha nem lett volna bankadó és tranzakciós adó, akkor szerinte az első ötben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés