Előfizetői tartalom

CSOK és NOK: ezt tudjuk az új szabályokról

Portfolio
Bár Rogán Antal már két héttel ezelőttre ígérte, egyelőre nyoma sincs az Országgyűlés honlapján és a Magyar Közlönyben a Nemzeti Otthonteremtési Közösség(ek)re, közkeletűvé vált rövidítéssel a NOK-ra vonatkozó szabályoknak. Lázár János pedig a mai kormányülésre ígérte a CSOK új szabályainak megtárgyalását, legutóbb azonban a pénzügyi államtitkár már azt mondta, egy hónapon belül várhatók csak ezek. A Magyar Idők úgy tudja, a szerdai kormányülésen tartalmi módosítás már nem, mindössze technikai jellegű pontosítások várhatók, így az új szabályok hamarosan ismertté válhatnak. Amíg a jogszabályok késlekednek, összefoglaljuk, mit tudunk eddig a NOK-ról és a CSOK várható változásairól.

Megérkezett a segítség a CSOK-hoz - Győr Erről és sok más fontos témáról is szó lesz a Portfolio CSOK-klubjaiban. Információ és jelentkezés Ezt tudjuk a NOK-rólNem nyúlnának a lakás-takarékpénztárak meglévő szabályozásához (a meglévő megtakarítások biztonságához pedig kétség sem fér), csak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés