Előfizetői tartalom

De mit adtak nekünk a románok és a szlovákok?

Az OTP kisebb bankjai a jó években sem sokat tettek hozzá a bankcsoport eredményéhez, rossz években pedig nagy veszteségeket okoztak. Bár a horvát bank tartósan nyereségesen működik, a szlovák bank pedig nagyjából nullás volt 2002 óta, a román, a szerb és a montenegrói bank komoly veszteségeket ért el, a mérleg az 5 kisebb leánybanknál 47 milliárd forint mínusz.

A szürke 50 árnyalataAz OTP-vel kapcsolatban mi is hajlamosak vagyunk a magyar operáción kívül csak a nagyobb, bolgár, orosz és ukrán bankkal foglalkozni, pedig az OTP ezeken kívül még 5 országban jelen van. Ennek a cikknek a megírásához az ötletet a lenti ábra adta, ahol a román, a horvát, a szlovák, a szerb és a montenegrói bank eredményét már régóta a szürke 50 árnyalatával...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés