Előfizetői tartalom

Derülátók a közép-európai bankvezetők a Moody's szerint

MTI
A Moody's Magyarországon, Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában és Szlovéniában 19 bank pénzügyi vezetője körében tartott felmérését közölte ma, amelyből kiderül, hogy a felmérésbe bevont bankvezetők mindegyike arra számít, hogy működési országában az üzleti bizalmi mutatók vagy a tavalyi szinten maradnak, vagy javulni fognak, elősegítve a hitelkereslet növekedését.

Meglehetősen derülátó képet festettek fel a Moody's által megkérdezett bankvezetők többsége, szerintük ugyanis a javuló makrogazdasági környezet hatására erősödni fog a hitelkereslet a bankjának működési országában.A Moody's a felmérés eredményeit ismertető elemzésében közölte: jórészt egyetért a banki vezetők derűlátásával, és azzal számol, hogy az általa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés