Előfizetői tartalom

Durván felfutottak a csok-igénylések

MTI
További felfutást várnak a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) igénylésekben idén az MTI-nek nyilatkozó bankok, a legtöbb kérelmet befogadó OTP Bank 42 százalékkal több kérelmet regisztrált idén az első három hónapban, mint tavaly ugyanekkor. A legtöbb bank a folyósított összegben is emelkedést vár tavalyhoz képest, csakúgy, mint az új lakás vásárlására vagy építésére igényelt támogatási kérelmek számában, az ingatlanpiac élénkülése miatt.

Az első negyedévben a csok-kérelmek számának jelentős bővüléséről számoltak be a pénzintézetek a tavalyi év azonos időszakához képest. Az OTP 42 százalékkal több kérelmet fogadott be, mint az előző év azonos időszakában, az UniCredit Banknál csaknem harmadával, majdnem 500-ra nőtt a kérelmek száma, az MKB Banknál 270 kérelmet fogadtak be az egy évvel korábbi 130...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés