Előfizetői tartalom

Elindult a magyar bankmentő alap

Portfolio
Megtartotta alakuló ülését a Szanálási Alap Igazgatótanácsa a hatályba lépett bankszanálási törvény alapján. A hitelintézetek és befektetési vállalkozások által feltöltendő pénzalap célja, hogy az adófizetők helyett a szektor szereplői önmaguk finanszírozzák a bajba jutott intézmények helyzetének rendezését - olvasható az NGM közleményébe.

Kapcsolódó cikkünk2014.06.20Betétesek, figyelem! - Így mentik a bankokat MagyarországonA Szanálási Alap irányító testületének egy tagját a nemzetgazdasági miniszter, két tagját a Magyar Nemzeti Bank elnöke jelölte ki, míg a negyedik tag az Országos Betétbiztosítási Alap mindenkori ügyvezető igazgatója, Fekete-Győr András. A közleményből egyelőre nem tudtuk meg, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés