Előfizetői tartalom

Eljött a Deutsche Bank nagy napja?

Portfolio
Hegyeket kell még megmásznia a legnagyobb német banknak. Ha a Deutsche Bank ezt nem csinálja meg, felejtsük el az európai bankokat, de mindet - nyilatkozta a CNBC-nek a Blackrock egyik vezetője. A német bank több milliárd dolláros amerikai bírságával kapcsolatos bejelentés a Reuters szerint már ma megérkezhet.

Ewen Cameron, a Blackrock Investment Institute vezetője szerint óriási menetelést hajt végre John Cryan, a Deutsche Bank vezérigazgatója, hogy visszavezesse egy fenntartható modellhez az általa vezetett Deutsche Bankot. Rengeteg kemény intézkedést meghoztak már, de még sok hegyet meg kell másznia a társaságnak - nyilatkozta a szakember. A német bank számára szeptemberben 14 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés