Előfizetői tartalom

Feljelenti a nagybankot, amiért azt a tanácsot kapta, hogy áron alul adja el magát

Portfolio
Csalással vádolja a JP Morgant a Good Technology, amiért azt a tanácsot kapták a banktól, hogy áron alul adják el magukat a BlackBerrynek. A vád szerint a bank ezzel a BlackBerrynek akart kedvezni, végső soron pedig saját magának is, miután az ügylettől nagyobb befektetési banki üzletet remélt a telefongyártó cégtől - írja a Financial Times.

A Good Technology biztonsági szoftvereket gyártó cég még 2015-ben egyezett bele abba, hogy a BlackBerry felvásárolja. A cég vezetése a tőzsdére vitel és az értékesítése között hezitált, végül a JP Morgan adta a tanácsot, amely alapján elfogadták a BlackBerry ajánlatát. A technológiai céget több mint egymilliárd dolláros értékre becsülték, ehhez képest potom áron...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés