Előfizetői tartalom

Frankfurtba és Dublinba költöznek az amerikai bankok

Portfolio
A várakozások szerint év végéig húsz bank növelheti meg alkalmazotti létszámát a Brexit miatt Frankfurtban, vagy költöztetheti át ide akár európai székhelyét is. A Citigroup a friss hírek szerint áthelyezi Londonból kereskedési tevékenysége egy részét a német városba, a Bank of America azonban Dublint választotta új európai székhelyéül.

A Standard Chartered, a Nomura, a Goldman Sachs és a Morgan Stanley mellett a Citigroup is Frankfurt mellett döntött, a Politico értesülése szerint ugyanis Jim Cowles, a bank CEMEA régióért felelős vezérigazgatója egy belső levélben azt írta, Frankfurt a társaság favoritja a kereskedési tevékenység folytatására a meglévő infrastruktúra, munkaerő és tapasztalat alapján. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés