Előfizetői tartalom

Fundamenta-vezér: nincs megállás, visszatérhet a kombi hitel is

Azt már eddig is tudtuk, hogy a lakás-takarékpénztári konstrukció az egyik legstabilabb és jellemzően a leginkább kifizetődő öngondoskodási forma Magyarországon. Tátrai Bernadett, a Fundamenta-Lakáskassza elnök-vezérigazgatója sok újdonságot is megoszt az alábbiakban. A korábbiaknál biztonságosabb kombi hitelek bevezetése, a Nemzeti Otthonteremtési Közösség (NOK) szervezésének elindulása és a lakáskasszáknak a fogyasztóbarát lakáshitelekbe történő esetleges bevonása is külön apropót adott interjúnknak. Mint kiderült, szakmai egyeztetések kezdődtek a lakás-takarékpénztárak fejlődési irányairól is, a munkaerőhiányt pedig a leginkább a lakásfelújításhoz kapcsolódó számlák bemutatása során érzékelik a Fundamentánál.

Portfolio Öngondoskodás 2017 Tátrai Bernadett, a Fundamenta elnök-vezérigazgatója is részt vesz a Portoflio október 17-ei öngondoskodás konferenciáján. Ne maradjon le róla! Információ és jelentkezés Portfolio: Dinamikusan nőnek a lakásárak, a lakás-takarékpénztári termékek állami támogatása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés