Előfizetői tartalom

Ha így folytatja, jó évet fog zárni a K&H

Portfolio
Különösebb egyszeri tételek nélküli első negyedévet zárt a K&H, így is 10 milliárd forint feletti háromhavi nyereségre és 15% feletti tőkearányos megtérülésre tett szert a pénzintézet. A hitelezésben és a biztosítási tevékenységben is szépen nőtt a csoport. Örömmel fogadta a bank a fogyasztóbarát lakáshitelezésről szóló koncepciót az MNB-től, hiszen javarészt már most megfelelnek a jegybank elvárásainak.

10,1 milliárd forintos adózás utáni eredménnyel zárta az első negyedévet a K&H Bank, ami 8%-os növekedést jelent egy év alatt - jelentette be a bank mai budapesti sajtótájékoztatóján a társaság új vezérigazgatója, David Moucheron, aki szerint a szilárd eredménya magasabb üzleti volumeneknek és a növekvő ügyfélszámnak, valamint a céltartalék-visszaírásnak, a kisebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés