Előfizetői tartalom

Hamarosan kiderül, mennyivel hiteleznek többet a bankok

Portfolio
A Monetáris Tanács májusban döntött a Piaci Hitelprogram második szakaszának elindításáról, az ehhez kapcsolódó hitelezési kamatcsere (HIRS) tendert 2017. július 6-án, csütörtökön tartja z MNB, azaz a bankoknak ekkor nyílik lehetősége a jelenleg is érvényes 2017. évi 170 milliárd forintnyi kkv-hitelezési vállalásaik további emelésére - írja az MNB legfrissebb közleményében.

Az MNB májusban jelentette be, hogy elindítja a Piaci Hitelprogram (PHP) második szakaszát, amellyel lehetővé teszi, hogy a bankok megemeljék a mikro-, kis- és középvállalati szektorra vonatkozó hitelezési vállalásaikat. A PHP második szakaszában a bankok által tett hitelezési vállalások addicionálisak, azaz hozzáadódnak a jelenleg is érvényes, 2017-re vonatkozóan bankrendszeri...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés