Előfizetői tartalom

Havi 500 forintért az autósok többsége leváltaná kötelezőjét

Portfolio
Míg a hazai autótulajdonosok 92 százaléka elégedett a jelenlegi kötelező biztosítójával, a balesetet szenvedő vétlen autósok 30 százaléka egyáltalán nem tartotta megfelelőnek a vétkes fél biztosítójának kárrendezését. Az autósok ár-érzékenysége a kötelező biztosítások tekintetében jól érzékelhető, hiszen 80 százalékuk havi 500 forinttal alacsonyabb díjakért biztosítót váltana, ugyanakkor a gépkocsival rendelkezők 43 százaléka gondolja úgy, hogy legfeljebb 750 forintos literenkénti árakig, mindenféleképpen marad ennél a közlekedési formánál - derül ki az Aegondirekt.hu kutatásából.

Havi 500 forintért ötből négy autós váltani fog januártól, a kétharmad interneten A kutatásából kiderül, hogy a hazai autósok közel 80 százaléka (a megkérdezettek közül 8842 fő) szerint már havi maximum 500 forintos árkülönbség esetén is érdemes kötelező biztosítást váltani (az autósok 41,6 százaléka szerint ezt már havi legfeljebb 250 forintos megtakarításért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés