Előfizetői tartalom

Így segíti az MNB a megmaradt devizahitelek forintosítását

Portfolio
Közleményt adott ki a Magyar Nemzeti Bank a röviddel ezelőtt Varga Mihály által bejelentett devizahitel-forintosítás témájában, amelyben a jegybank hangsúlyozza, hogy a lakossági devizahitelek korszakának teljes lezárása kezdődött meg a mostani lépéssel. Ennek érdekében pedig az MNB rendelkezésre bocsátja a forintosításhoz szükséges svájci frank mennyiséget. Az alábbiakban a közleményt teljes terjedelmében közzétesszük.

Kapcsolódó cikkünk2015.08.19Varga bejelentette, miről döntött a kormány"Megkezdődhet a fogyasztói devizahitelek forintra váltása és ezzel a lakossági devizahitelek korszakának teljes lezárása. Az MNB és a Bankszövetség között 2015. augusztus 19-én megkötött megállapodás értelmében az MNB rendelkezésre bocsátja a forintosításhoz szükséges svájci frank mennyiséget....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés