Előfizetői tartalom

Ismét fájhat a feje a Deutsche Banknak

Portfolio
Nincs jó hete a Deutsche Banknak: tegnap kiderült, hogy 6,2 milliárd eurós veszteséget szenvedhet el a harmadik negyedévben, ráadásul a Libor-manipulációs botrány miatt is fájhat a bank feje. A legújabb állás szerint ugyanis egy volt banki kereskedőt bűnösnek találtak a kamatokkal való trükközésben - írja a The Wall Street Journal.

Újabb szintre lépett a Libor-maipuláció körüli vizsgálódás, a hatóságok azt állítják, hogy egy korábbi Deutsche Bank-os kereskedő is érintett a kamatmanipulációban. A 43 éves Michael Ross Curtlert tegnap bűnösnek ítélték, amiért más kereskedőkkel összefogva segédkezett a Libor manipulációjában. A hatóságok a Libor-botrány nagy kiterjedtsége ellenére is külön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés