Előfizetői tartalom

Itt a nyakunkon a következő összeomlás?

Portfolio
Folytatódott a társadalmi egyenlőtlenségek növekedése a világban, egy friss jelentés szerint 2014-ben a társadalom leggazdagabb 1%-a a vagyon 48%-át tudhatta magáénak, míg a legszegényebb fele mindössze a vagyon 1%-ából részesedett. Érdekesség, hogy a legnagyobb fejlett országok közül 2000-et követően csak az Egyesült Királyságban nőttek a különbségek. A Credit Suisse elemzői szerint aggasztó jelenség, hogy Amerikában a vagyon jövedelemhez viszonyított aránya abnormális szintre emelkedett, amelyet az utóbbi egy évszázadban jellemzően recesszió követett -írja a The Guardian.

Portfolio Öngondoskodás 2014 Többek között erről és ehhez hasonló témákról is szó lesz az október 30-án megrendezésre kerülő Öngondoskodás konferenciánkon. Információ és jelentkezés A Credit Suisse minden évben közzéteszi a Global Wealth Report kiadványát, a mostani összesítés szerint folytatódott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés