Előfizetői tartalom

Jól megszívatták a Raiffeisent Lengyelországban

Portfolio
Megint beintett a lengyel bankfelügyelet a Raiffeisen helyi leánybankjának: miután többször is kötelezte a tőzsdei bevezetésre, most nem engedélyezte neki, hogy a tőzsdére vitelt megkönnyítendő új bankot alapítson. Vicces módon épp arra hivatkozva tette ezt, hogy eddig nem sikerült a leánybankot tőzsdére vinni.

A Reuters beszámolója szerint a KNF nevű lengyel bankfelügyelet nem hagyta jóvá a bankalapítást a Raiffeisen Bank International számára Lengyelországban. A Raiffeisen pedig abban bízott, ez megkönnyíti számára a tőzsdére menetelt, amely eddig befektetői érdeklődés hiányában elmaradt. A probléma lényege, hogy a Raiffeisen Bank Polska még mindig túl sok devizaalapú jelzáloghitellel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés