Előfizetői tartalom

Kihirdették a NOK-törvényt - Még egy furcsaságot találtunk benne

Portfolio
Kihirdették a Magyar Közlönyben a Nemzeti Otthonteremtési Közösségekről (NOK) szóló törvényt, amely így két hét múlva hatályba is léphet. A kihirdetés apropóján egy újabb törvényi furcsaságra hívjuk fel a figyelmet: aki NOK-ot akar szervezni, annak aláírást kell szereznie egy korábban már működő fogyasztói csoport szervezőjétől. Ezzel valószínűleg már el is dőlt: nagyon kevesen fognak tudni NOK-ot szervezni. A Magyar Közlönyből az is kiderült, hogy a tavalyi elszámolásban érintett, felmondott hitellel rendelkezők idén szeptember 30-éig kaptak haladékot a családi csődvédelembe történő belépésre.

Hitelezés 2016 Minderről szó lesz a Portfolio Hitelezés 2016 konferenciáján, már érdemes jelentkezni. Információ és jelentkezés Mit hirdettek ki?A hétfői Magyar Közlönyben több pénzügyi tárgyú jogszabály(változás) is olvasható:megtalálható benne a NOK szabályozása, kitolták a március 31-ei határidőt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés