Kisebbfajta csalódás a Wells Fargótól

2017. október 13. 14:03    
nyomtatás
 
A várt 1,03 dollárnál valamelyest magasabb, 1,04 dolláros egy részvényre jutó eredmény ért el a harmadik negyedévben a Welss Fargo. A bevétel a várt 22,395 milliárd dollártól azonban elmarad, 21,926 dollár lett. A nyitás előtt 3,13%-os mínuszban van a nagybank árfolyama.

Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia

Az utóbbi negyedévek számlabotrányától eltekintve kiszámítható teljesítmény jellemzi a legnagyobb amerikai jelzáloghitelezőnek számító Wells Fargót, így a mostani gyorsjelentés is csak kis mértékben tér el a főbb sorokon az elemzők által várttól. Mivel azonban a piac nem díjazza mostanában a negatív eltéréseket, a várttól 2%-kal elmaradó bevétel különösen fájhat a befektetőknek. Az egy évvel korábbihoz képest is csökkentek csaknem 2%-kal a bevételek, miközben az egy részvényre jutó eredmény csak 1%-kal növekedett. Nem túl erős negyedév volt ez a Wells Fargónál.

Kisebbfajta csalódás a Wells Fargótól


Az elmúlt egy évben nagy erőfeszítéseket tett a bank, hogy újraépítse (a számlabotrány után - a szerk.) a bizalmat, és egy jobb bankot építsen - fogalmazott közleményében Tim Solan vezérigazgató. Kiemelte, hogy a bank átlagos betétállománya, lakáscélú jelzáloghitelállománya, hitelkártyaállománya is növekedett, miközben a vagyonkezelés területén is nőtt az eszközállományuk.

Kisebbfajta csalódás a Wells Fargótól


Idén stagnálás jellemzi a bank árfolyamát, szemben a Dow 15,6%-os emelkedésével.

Kisebbfajta csalódás a Wells Fargótól

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

MINDEN, AMI BEFEKTETÉS ÉS KERESKEDÉS
Feliratkozom a Portfolio Trader hírlevélre
FELIRATKOZOM
Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
1
Prémium