Előfizetői tartalom

Kötelező biztosítás: az autósok negyede nem év végén vált

Portfolio
Ma már az autósok negyedének nem év végén, hanem év közben van a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási (kgfb) évfordulója, az évközi váltókat nem szólítják meg kampányok, és az év közben váltók a díjakból nem kapnak kedvezményeket - hívta fel a figyelmet a Genertel Biztosító az MTI-nél. A Genertel vezérigazgatója, Csikós Dániel is meghívott panelbeszélgetője a Portfolio.hu március 29-ei Biztosítási Konferencia 2012 című rendezvényének. Regisztráljon Ön is az eseményre!

A kötelező biztosítás mindig egy évre szól. A kgfb törvény 2010. első napján lépett hatályba, aki ezt követően vásárolt autót, vagy motorkerékpárt, annak a biztosítása nem az év utolsó napján fordul - azaz jár le, és indul újra -, hanem a biztosítás megkötésének a napjától kell számolni az egy évet, biztosítót is ekkor lehet váltani. Miután a mintegy 4 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés