FONTOS Brutálisan megdrágult az autózás - Mit lehet tenni?
 
Előfizetői tartalom

Magyarország is megszedheti magát a 30 milliárdos digitális aranybányán

Portfolio
A digitális átállásnak köszönhetően a nemzetközi bankszektor akár 30 milliárd eurót takaríthat meg, a szükséges ráfordítások pedig mindössze három év alatt megtérülnek - derül ki az Autonomous Research legújabb elemzéséből. A sikeres digitalizációhoz azonban kell a támogató környezet is, ami hazánkban például csak alig-alig van meg.

Az Autonomous intézményi befektetők részére összeállított egy rangsort 59 bankról az alapján, hogy hol tartanak a digitális átállásban és mennyire állnak közel a fordulóponthoz, ahonnan kezdve már jelentős költségmegtakarítást tudnak elérni ennek köszönhetően. Másrészt azt vizsgálták, hogy az egyes bankok ténylegesen mennyire lesznek képesek élni a digitális átállás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés