Előfizetői tartalom

Már látszik: ők a Brexit legnagyobb áldozatai

A piaci várakozások szerint egyöntetűen romlott a legnagyobb amerikai bankok teljesítménye a második negyedévben tavalyhoz képest. Bevételét egyedül a Wells Fargo, adózott eredményét pedig egyedül a Goldman Sachs növelhette a hat legnagyobb közül. A Brexitnek valószínűleg még csak a szele érintette a bankok pénzügyi teljesítményét a második negyedévben, a neheze még csak ezután jön. A banki gyorsjelentési szezon a JP Morgannel ma veszi kezdetét.

Betesz a BrexitEgészen a Brexitről szóló június 23-ai népszavazásig egyértelműen úgy tűnt, jobb negyedévet zárhatnak június 30-ával az amerikai bankok, mint amilyen az év első három hónapja volt. A JP Morgan, a Bank of America és Citigroup is jelezte néhány hete, hogy javult a kereskedési teljesítménye. Mára viszont elbizonytalanodott a piac: az elemzők egymás után írják...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés