Előfizetői tartalom

Meglepetést hoztak az Erste hitelesei (2.)

Portfolio
A Reuters elemzői konszenzusában szereplő 219 millió eurónál jóval nagyobb, 275 millió euró lett az Erste Group adózás utáni eredménye az első negyedévben. A ma megjelent gyorsjelentés elsősorban a hitelezési veszteségek terén hozott meglepetést, a bank nem teljesítő hiteleinek aránya (NPL-ráta) ugyanis 6,7%-ra csökkent, és korábban már leírt hitelek is termőre fordultak. A magyar leánybank az egyetlen veszteséges leánybankként kis mínusszal zárta az év első három hónapját.

Hitelezés 2016 Jelasity Radován, az Erste Bank Hungary elnök-vezérigazgatója ott lesz jövő csütörtöki Hitelezés 2016 konferenciánkon, várjuk a jelentkezőket. Információ és jelentkezés A bevételek szempontjából inkább csalódást, mint meglepetést hozott az Erste Group ma reggel közzétett gyorsjelentése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés