Előfizetői tartalom

Meglepetést okozott a Morgan Stanley (2.)

Portfolio
A nagyobb amerikai bankok között utolsóként, ma tette közzé idei első negyedévre vonatkozó gyorsjelentését a Morgan Stanley, amelyben bevétel és egy részvényre jutó nyereség soron is verte az elemzői várakozásokat. A nagybank 9,7 milliárd dolláros bevételről és egy dolláros EPS-ről adott számot. A nyitás előtti kereskedésben 2,3%-on áll a bankpapírok árfolyama.

Az első negyedévre vonatkozó gyorsjelentésben 9,7 milliárd dolláros bevételről számolt be a Morgan Stanley, ami 4,7%-kal magasabb, mint az elemzők által várt 9,27 milliárd dollár és 24%-kal haladja meg a 2016 első negyedéves 7,79 milliárdot. Az egy részvényre jutó nyereség egy dollár lett, ami az elemzők által várt 88 centnél és az egy évvel korábbi 55 centnél is lényegesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés