Előfizetői tartalom

Megszólalt a neves bankelemző: most vegyél bankrészvényt!

Portfolio
Nagyon szép számokat közölnek majd negyedéves jelentéseikben az amerikai bankok, ami végre elindíthatja a ralit az alulteljesítő pénzügyi papírok piacán - véli Dick Bove, neves amerikai bankelemző a CNBC beszámolója szerint. Érdemes megjegyezni, hogy Bove három hónapja is hasonló véleményen volt, a jóslata ekkor nem igazán jött be.

Ha megnézzük a negyedéves jelentéseket, láthatjuk majd, hogy a kihelyezett hitelállomány növekedett. A marzsok laposformák, de pozitívak. A hitelveszteségek valószínűleg nem lesznek nagyon rosszak. A kiadásokat pedig kordában tudják tartani a bankok, - mondta a Hilton Capital Management szakembere. Bove egyébként három hónappal ezelőtt hasonlóan nyilatkozott: ekkor is azt várta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés