Előfizetői tartalom

Melyik bank húzza le a legjobban szegény magyarokat?

A címben szereplő, gyakran hallható, kétségtelenül rosszhiszemű kérdésre nem egyszerű a válasz. Nemcsak az összes banki kondíciót kellene végignyálazni hozzá, hanem az egyes banki konstrukciók igénybevételét és a szolgáltatás minőségét is számszerűsíteni kellene. E lehetetlen vállalkozás helyett inkább a banki jelentésekhez nyúltunk: megnéztük, hogy saját méretükhöz képest mely hazai nagybankok realizálják ügyfeleiken és üzletfeleiken a legmagasabb bevételeket. Érdekes listákat kaptunk.

Konkrét pénzügyi termékek költségeit a Pénzcentrum.hu kalkulátorával számíthatod ki.Európa egyik legkevésbé hatékony bankrendszereAz MNB jóvoltából szinte közhely ma már, hogy a magyar bankrendszer Európa egyik legkevésbé költséghatékonyan működő bankrendszere. Ezt az állítást múltkori saját számításaink árnyalták, de megcáfolni nem tudták. A jegybank állításának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés