Előfizetői tartalom

Mi lesz a BB-vel? Villáminterjú az év eddigi legnagyobb banki igazolásával

Portfolio
Nincs döntés a Budapest Bank értékesítéséről, számos nyitott opció van - mondta a Portfolio-nak adott rövid interjújában Zolnai György, akivel kapcsolatban ma érkezett a hír: távozik a Budapest Bank éléről. Alig, hogy válaszolt kérdéseinkre, a Raiffeisen be is jelentette: nála folytatja vezérigazgatóként a bankszakember.

A két hír nem sokkal egymás után jelent meg:Kapcsolódó cikkünk2017.01.11Bréking: távozik a Budapest Bank vezére2017.01.11Még egy bréking: a magyar Raiffeisen is vezérigazgatót váltVan-e bármilyen köze a távozásának a Budapest Bank tervezett értékesítéséhez? Nincs. A döntésemet személyes karrier és magánéleti céljaim motiválták. Azt gondolom, hogy a bank szempontjából...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés