FONTOS Kulcsfontosságú esemény történt a bitcoinnal - Mi lesz most?
 
Előfizetői tartalom

Most aztán nagyon hisznek a bankvezérek a kormánynak

Portfolio
Szó sincs tartós békéről a bankszektor és a kormány között - véli a Portfolio Hitelezés 2015 konferenciájának közönsége. A bankvezérek panelbeszélgetése ennél azért optimistább volt, de úgy tűnik, a bevételek további csökkenésére rendezkedhet be a szektor. A vállalati hitelezés lehet a banki eredménytermelés motorja a következő 5 évben, bár van, aki ezzel sem ért egyet.

Kormánnyal való kapcsolat, brókerbotrányA konferencia közönségszavazásán közel 50%-niyan szavaztak arra, hogy "átmeneti fegyverszünet" és arra is, hogy "kőkemény háború" van jelenleg a kormány és a bankok között. Alig szavaztak arra, hogy elkezdődött a "tartós béke" időszaka. Nem tükrözné az EBRD-vel kötött megállapodás eszmei tartalmát, ha a brókerbotrányok költségét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés