Előfizetői tartalom

Nagy átalakulások küszöbén a magyar bankszektor

Portfolio
Két-három hazai nagybank tulajdonosa is elhagyja a következő öt évben Magyarországot - véli a Budapest Economic Forum közönségének kétharmada. A Portfolio.hu csütörtöki konferenciájának második, bankvezérekkel és pénzügyi vezetőkkel zajló panelbeszélgetésén eltérően ítélték meg a résztvevők a Növekedési Hitelprogramot, és azt is, várható-e hitelezési fordulat Magyarországon a közeljövőben, ha igen, mely szegmensekben. Egyetértettek viszont abban, hogy a növekedéshez kiszámítható gazdaságpolitika kell.

A Portfolio.hu csütörtöki Budapest Economic Forum című konferenciáján az alábbi fontosabb kérdésekre válaszoltak a hazai pénzügyi szektor egyes vezetői. Reális-e pozitív hitelezési fordulatot várni Magyarországon? Gyuris Dániel (elnök-vezérigazgató, OTP Jelzálogbank) szerint igen: egyrészt a lakáspiacon óriási az elhalasztott kereslet, ami jelentkezni fog hiteligény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés