Előfizetői tartalom

Nem lesz hova menekülni, ha kidurran a piaci lufi

Portfolio
A Takarékbank viszi tovább az FHB Bank befektetési szolgáltatásait, a várható változásokról beszélgettünk Farkas Róberttel, a Takarékbank Pénz- és Tőkepiaci Üzletágának igazgatójával. Szó volt arról is, milyen folyamatok zajlanak most a magyar brókerpiacon, miért érdemes óvatosnak lenni a piaci ralival, és mi veheti fel a versenyt a lakossági állampapírokkal.

Az FHB Kereskedelmi Banktól a Takarékbankhoz kerültek a befektetési szolgáltatási tevékenységek a Takarék Csoporton belül. Mi indokolja, hogy a kereskedelmi banki ügyfelek egy másik intézménynél, a takarékszövetkezetek központi bankjánál vehessék igénybe a befektetési szolgáltatásokat? Nemcsak központi bank, hanem "brókercég" is lesz egyúttal a Takarékbank? A Takarék...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés