Előfizetői tartalom

Nemsokára eljön az idő, amikor gépek mondják meg, mit csináljak a pénzemmel?

Fekete Beatrix, SAPPHIRE, Orlando, Florida
Az okostelefonunkon fogjuk intézni szinte minden banki ügyüket a jövőben és a bankunk nem csak hitelt ad majd a házvásárláshoz, hanem megszervezi a költözésünket is. Ahogy a gyárakban robotok fogják majd végezni a rutinmunkát, úgy a bankokban is, de nem kell félnünk tőle, mert jobban kiismerik majd az igényeinket - mondta el Rob Hetherington, az SAP pénzügyi szolgáltatási üzletágáért felelős vezetője a Portfolio-nak.

Mint minden iparágat, a bankokat is utolérte a digitalizáció az elmúlt években. Ön szerint milyenek lesznek a jövő bankjai? A bankok, mint intézmények nem fognak eltűnni és még sok márka meglesz a ma ismertek közül. Még mindig lesznek bankfiókok, lesz back-office, stb. De megjelennek új szereplők is a banki üzletben. Lesznek olyan cégek, amelyek más iparágakból törnek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés