Előfizetői tartalom

Nincs vége a kormány és a bankok háborújának

Portfolio
Nem ért véget a kormány és a bankok közötti háború, konferenciánk pénzügyi szakmabeli közönségének 73%-a szerint csak átmeneti fegyverszünetről van szó. A szektor pesszimista a jövedelmezőségi kilátásokat illetően: a többség szerint 5% alatt maradhat a tőkearányos megtérülés. A legfőbb kihívást továbbra is az állami szabályozás jelentheti, a legnagyobb lehetőségeket pedig a lakossági hitelezés tartogatja.

Vasárnapi cikkünkben a további szavazások eredményét foglaltuk össze. Közel 300 fő részvételével rendeztük meg a Portfolio Hitelezés 2016 konferenciáját csütörtökön a Sofitel Budapestben. A rekordlétszámú közönség ezúttal is szavazókészülékek segítségével nyilváníthatott véleményt a bankrendszerrel és a hitelezéssel kapcsolatos különféle kérdésekről....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés