Előfizetői tartalom

Orbán: Tárgyalunk még külföldi bankok megvásárlásáról

Portfolio
A miniszterelnök péntek reggeli interjújában szóba került az újabb állami bankvásárlás ügye és a devizahitelek forintosítása. Semmilyen üzleti kérdést nem kívánok megerősíteni - kommentálta a Budapest Bank állam által történő megvásárlásának csütörtöki hírét Orbán Viktor. Azt is mondta, hogy erővel kellett most elvennie 1000 milliárd forintot a bankoktól.

"Tárgyalunk még külföldi bankok megvásárlásáról" - fejtette ki a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Orbán Viktor egy kérdésre válaszolva. "Túlteljesíthetjük a vállalásunkat: azt ígértem az embereknek, hogy a pénzintézetek több mint 50%-a magyar kézben lesz" - fogalmazott. "Már most meg is haladtuk, könnyen lehet, hogy 60%-ot is elérjük, meghaladhatjuk" - tette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés