Előfizetői tartalom

Örömhír a Raiffeisentől

Portfolio
Olyan jól sikerült a második negyedév a Raiffeisen Bank Internationalnél, hogy nem bírta kivárni a bank az augusztus 10-ére időzített gyorsjelentést, és bejelentette: az egy évvel korábbinak csaknem a háromszorosára rúgó nyereséget ért el a második negyedévben. A hírre 3,5% körüli pluszba lendült a csoport részvényárfolyama a bécsi tőzsdén.

A számok még nem véglegesek, de a bankcsoport mostani közleménye alapján úgy tűnik, hogy a második negyedéves konszolidált eredmény 125 millió euróról 365 millió euróra, az első féléves pedig így 236 millió euróról 585 millió euróraemelkedett 2016 azonos időszakához képest a Raifeisen Bank Internationalnél.A pozitív változás főleg hitelezési céltartalékok felszabadításának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés