Előfizetői tartalom

Örömteli számokat jelentett a Morgan Stanley (2.)

Portfolio
A várt 9,09 milliárd dollárosnál jobb, 9,5 milliárd dolláros bevételt ért el a Morgan Stanley amerikai nagybank 2017 második negyedévében, miközben a várt 0,77 dolláros egy részvényre jutó eredménynél is jobb, 0,87 dolláros egy részvényre jutó eredményt (EPS) ért el a pénzintézet. A társaság részvényei 2,57%-os emelkedéssel reagáltak a nyitás előtti kereskedésben.

A tavalyi bázishoz képest is szépen teljesített az amerikai nagybank: 7%-kal nagyobb bevételt és 16%-kal nagyobb EPS-t sikerült elérniük, mint 2016 második negyedévében.A szép számokat elsősorban a vagyonkezelési üzletágának köszönheti a pénzintézet; 4,2 milliárd dolláros eredményt sikerült ugyanis elérniük. Bár a teljes értékesítési és kereskedési bevételük...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés