Előfizetői tartalom

Összefogtak az MFB-vel és a postával a takarékszövetkezetek

Portfolio
Vargáné Králik Katalin, a Veresegyház és Vidéke Takarékszövetkezet elnök-ügyvezetője szerint szükség volt a takarékszövetkezeti szektorban végbemenő integrációra. Bár az elején még nehezen ment az átalakulás, a rendszernek sikerült a szabálytalanul működő takarékoktól megválnia - nyilatkozta a vg.hu-nak adott interjújában a vezető. Emellett az MFB-vel és a postával való együttműködés is magasabb fokozatba kapcsolt, az első MFB-pontok már több takarékszövetkezeti fiókban is megnyíltak.

Vargáné Králik Katalin az interjúban a takarékszövetkezeti integráció fontosabb sarokköveire is kitért: Szükség volt a takarékszövetkezeti rendszeren belüli változásokra, a válság pedig megteremtett egyfajta kényszerhelyzetet az együttműködés megerősítésére. Az integráció nem politikai ügy, hanem üzleti, piaci kényszer volt - fogalmazott. Az átalakulás kezdetben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés