Előfizetői tartalom

Öt jó ábra a világ bankjairól - Így sikerült legyűrni a válságot

Portfolio
Ötévnyi válság után elérte hosszú távú átlagát a világ bankszektorának tőkearányos nyeresége - állapítja meg globális elemzésében a McKinsey. Kína, az USA és Kanada bankjai élen vannak, Európa azonban kissé lemaradt, egyes feltörekvő piacok pedig kifejezetten messze járnak a válság előtt produkált magas banki megtérüléstől. A legnagyobb megtérülést az egyes ágazatok közül ma messze nem a bankok nyújtják a befektetőknek, sőt egyelőre részvényesi értéket sem nagyon termel nekik a bankszektor.

Hitelezés 2015 Hasonló témákról fog szólni közelgő Hitelezés 2015 konferenciánk. Regisztráljon most! Információ és jelentkezés 2013 egészének és 2014 első felének adatai alapján készítette el éves áttekintetését a McKinsey. Ahogy az alábbi ábrán látható, még mindig elmarad a világ bankszektorának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés