Előfizetői tartalom

Rekordveszteség a Deutsche Banknál - Nem fizetnek osztalékot

Portfolio
Akár két évig nem fizet osztalékot a Deutsche Bank, most a tőkemutatók emelése és a korábbi botrányok miatti bírságok kifizetése a fő cél. A bank eredménye az előzetes közlésnek megfelelően 6 milliárd eurós rekordveszteség lett az idei harmadik negyedévben, ezt a terhet pedig a vezér szavai szerint az "alkalmazottaknak is viselniük kell".

A három héttel ezelőtti profit warningnak megfelelően rekordveszteség, 6 milliárd eurós mínusz lett az idei harmadik negyedéves eredmény. A bank közlése szerint a hatalmas veszteség oka több egyszeri, ráadásul nagy részben adózási kötelezettséget nem csökkentő tétel volt, amelyek összesen 7,6 milliárd eurót tettek ki. Ezek között szerepel: 1,2 milliárd eurónyi jogi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés