Előfizetői tartalom

Ritkán vesz az OTP ilyen nagy és jól menedzselt bankot, mint most

A Societe Generale több országban is eladja érdekeltségeit, ennek keretében vette meg a francia bankcsoport szerb, albán és bolgár bankját az OTP, a bolgár pénzintézet, az Expressbank megvásárlásának pénzügyi zárására most került sor. Az új szerzemény az egyik legnagyobb, és az egyik leghatékonyabb, és legjobban menedzselt pénzintézet, amit az OTP eddig megvásárolt. A tranzakció pénzügyi zárásának hivatalos bejelentésére ma Szófiában került sor, a Portfolio a helyszínről tudósít.

Most bolgár bankot vett az OTP2014 eleje óta az OTP 7 pénzintézetet vásárolt meg (majdnem 8-at, a Banca Romaneasca akvizícióját a román jegybank elutasította), egyik legutóbbi szerzeménye a Societe Generale bolgár bankja, amely az egyik legnagyobb pénzintézet, amelyet az OTP valaha megszerzett.MenetrendAzt már korábban is lehetett tudni, hogy a Societe Generale kivonulna azokról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés