Előfizetői tartalom

Sokféle lehetősége van a Deutsche Banknak, mindegyik fájni fog

Portfolio
Valószínűleg meglévő részvényeseitől fog tőkét gyűjteni a Deutsche Bank, a vagyonkezelői tevékenység eladása vagy a Commerzbankkal való egyesülés ennél nagyobb károkkal járna - vélik a londoni székhelyű Autonomous Research elemzői. Bár a bank tőkehiányát 9,5 milliárd euróra becsülik, 5,7 milliárd eurónál többet nem fog tudni bevonni, így más lépésekre is szükség lesz.

Az elemzőház azzal számol, hogy végül5,6 milliárd dollárt kell majd fizetnie a Deutsche Banknak az amerikai igazságügyi minisztérium számára korábbi jelzálogfedezetű értékpapírok szabálytalan értékesítése miatt, és 2,5 milliárd dollárba kerülhet számára egy pénzmosási ügy, amellyel kapcsolatban Oroszországban folyik ellene vizsgálat,így összességében 9,5 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés