Előfizetői tartalom

Sosem látott verseny jön a napokban az európai nagyvárosok között

Portfolio
Edouard Philippe francia miniszterelnök bejelentette: újabb eszközöket és ösztönzőket vetnek be, hogy Párizsba csábítsák a londoni City és a Wall Street cégeit. Többek között csökkentenék a társasági adókat és még angol nyelvű bíróságot is felállítanának az angol jogi ügyek rendezésére. És mindez csak a kezdet, a nagyobb terveket tartalmazó bejelentés pár napon belül jöhet - írja a Telegraph.

Már csak pár napjuk maradt a brit jegybank által szabott határidőből a brit cégeknek arra, hogy eldöntsék, milyen stratégiával vágnak neki a Brexitnek, eközben az európai nagyvárosok sosem látott versenybe kezdtek a londoni City cégeiért és Európa új pénzügyi központja címéért. Tegnap írtunk arról, hogy Frankfurtnak milyen esélyei vannak, de a potenciális nyertesek között...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés