Előfizetői tartalom

Telibe találták az elemzők a Commerzbank eredményét

Portfolio
Miközben riválisa, a Deutsche Bank tovább szenved, a várakozásoknak szinte teljesen megfelelő, 187 millió eurós adózott eredményről adott számot ma reggel a Commerzbank. A bank javított eredményességén, ami részben az alacsonyabb hitelezési céltartalékoknak, részben a "rossz banki" üzletágnál megfigyelt eredményjavulásnak köszönhető.

Egy évvel korábban 280 millió eurós adózás utáni veszteségről adott számot a Commerzbank, ehhez képest jelentős javulásnak számít a 187 millió eurós adózott eredmény a negyedik negyedévben, ami mindössze 1 millió euróval marad el az elemzői várakozásoktól. A jövőre vonatkozóan a bank közölte, hogy 2016-ban a 2015-öshöz képest némileg magasabb profitra számít...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés